123 Main Street, New York, NY 10001

Byggmester

Stein Morten Bratland | Daglig leder | Bratland Eiendomsutvikling
Stein Morten Bratland
Daglig leder

Bratland Eiendom

Hva kan vi hjelpe med?

Er du på jakt etter dyktige fagfolk til ditt neste byggeprosjekt? Bratland Eiendomsutvikling har et team av erfarne tømrere og byggmestere som kan hjelpe deg med alt fra planlegging til ferdigstillelse av ditt byggeprosjekt. Våre dyktige tømrere er kjent for å levere høy kvalitet på arbeidet, for å være pålitelige, nøyaktige og profesjonelle. De har lang erfaring innen bygg og anlegg, og kan håndtere alt fra mindre reparasjoner og vedlikehold til store byggeprosjekter.

Bratland Eiendomsutvikling - din totalentreprenør

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester, inkludert nybygg, tilbygg, rehabilitering, bad og kjøkken, og tak og taktekking. Vi kan også tilby en skreddersydd løsning for å tilpasse oss dine ønsker og behov. Vi har lang erfaring fra å bygge kvalitetsboliger og kommersielle bygg i tråd med de nyeste trender og teknologi. Vårt team av dyktige byggmestre vil jobbe tett med deg for å sikre at prosjektet ditt blir levert på tid og innen budsjett. Vi har også et godt nettverk av samarbeidspartnere som hjelper oss å tilby deg en fullverdig tjeneste, fra planlegging til byggesøknader og mye mer.

Hvorfor bruke Bratland Eiendomsutvikling?

Våre byggmestere har lang erfaring og kan hjelpe med å planlegge og bygge ditt prosjekt i henhold til gjeldende regelverk og standarder. De vil sørge for at prosjektet ditt blir gjennomført innenfor tidsrammen og budsjettet ditt, og at det holder høy kvalitet og er sikkerhet.

Lang erfaring

Vi leverer alt fra tegning til ferdig bygg

Fokus på kvalitet og nøyaktighet

Alle prosjekt leveres i henhold til regelverk og standarder
Vi leverer til avtalt pris og tid

Bratland Eiendom

Byggmester i Bergen

Som utførende byggmester har vi lang erfaring innen nybygg og rehabilitering. Vi holder en grønn profil når det kommer til valg av gode produkter og eventuelt gjenbruk av materialer om mulig. I tillegg kildesorterer vi alt av avfall. Vårt team vil også kunne rådføre dere som kunde når det kommer til gode planløsninger og energirådgivning. Som godkjent energirådgiver bistår vi med å søke støtte fra Enova, og har dere planer om etterisolering av bygg, er vi en perfekt partner. Det er nemlig mulig å få støtte fra Enova med inntil kr 150.000 kr.

Som byggmester jobber vi mye med kunder som ønsker å bygge på sin bolig, eller bruksendring av underetasje eller loft. Vi bistår med nødvendige tegninger og søknad med ansvarsrett. Vi har også god erfaring med påbygg av boliger, der vi tar vekk den eksisterende takkonstruksjonen og bygger en ny etasje på toppen. Vi er også god erfaring med levering av trapper og kjøkken av høy kvalitet med svært konkurransedyktige priser.

Beste byggmester i Bergen?

Bratland Eiendomsutvikling ønsker å være den foretrukne byggmester i Bergen, og strekker oss mot å være den beste byggmesteren i bransjen. Derfor er vi bla. medlem av byggmesterforbundet i Bergen, og er godkjent opplæringsbedrift. Vi har stort fokus på lærlinger og utdanner stadig nye tømrer til vårt firma. Vi har også flere ansatte som utdanner seg til byggmester og går teknisk fagskole. Bratland Eiendomsutvikling er godkjent våtromsbedrift og gir priser på komplette bad og våtrom.

Som totalentreprenør hjelper vi med alt fra tegning til ferdig bygg, kontakt en av våre prosjektledere for ditt byggeprosjekt!

we are part of the family. all the way through.

Lorem ipsum dolor sit amet, conetur adiping elit Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

you are not alone

our professional services Include:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud.

Issues that may arise in family law