123 Main Street, New York, NY 10001

Bratland Eiendom

Om oss

Fra tegning til ferdig bygg

Bratland Eiendomsutvikling AS ble etablert i 2014 og har siden da vokst til å bli en anerkjent aktør i byggebransjen i Bergen. Med vårt dyktige team på 22 ansatte, bestående av lærlinger, tømrere, byggmestre, arkitekter, jurister og ingeniører, har vi den kompetansen og erfaringen som trengs for å levere en komplett løsning av byggetjenester. Som slagordet vårt sier leverer vi alt fra tegning til ferdig bygg.

Bratland Eiendomsutvikling er stolte medlemmer av Byggmesterforbundet i Bergen og godkjent opplæringsbedrift. Vi er også sentralgodkjent i søk, pro og utførende som er relevant for å kunne levere jobber innenfor totalleverandør i byggemarkedet. Vi arbeider med privat- og bedriftsmarkedet, og spesialiserer oss på rehabilitering av boliger samt endringer som tilbygg, påbygg og bruksendringer. Vi hjelper våre kunder fra start til slutt, alt fra tegninger til ferdig hus.

Bratland Eiendomsutvikling AS har også utviklet tomter for salg av nye boliger i Bergensområdet. Boliger som kommer for salg i 2023, varierer fra flotte nye leiligheter i Landås til 2-mannsboliger på Askøy. Vi har ambisiøse planer om å bygge rundt 25 boliger i Bergensområdet i løpet av 2023-2025.

Vårt mål er å være en pålitelig og seriøs aktør i byggebransjen som folk kan stole på. Vi jobber alltid hardt for å levere høy kvalitet og god kundeservice. Kontakt oss i dag for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med ditt neste byggeprosjekt!

Dette er våre

Godkjenninger og sertifiseringer