Dette er personvernerklæringen til Bratland Eiendomsutvikling AS. . Vi behandler dine personopplysninger i tråd med det norske personvernregelverket (GDPR). Her finner du informasjon om hvordan dine personopplysninger lagres når du besøker vår nettside. Når du besøker våre nettsider eller kjøper varer eller tjenester fra oss kan vi behandle personopplysninger om deg slik det er beskrevet i denne erklæringen. I slike situasjoner opptrer vi som behandlingsansvarlig og du kan henvende deg til oss med alle spørsmål relatert til vår behandling av dine personopplysninger.

VÅR NETTADRESSE
https://bratlandeiendom.no.

VÅR ADRESSE
Bratland Eiendomsutvikling AS
Strandgaten 203
5001 Bergen
Epost: smb@bratlandeiendom.no
Telefon: 990 73 000
Org nr: 813688662

Vi innhenter og bruker dine personopplysninger innenfor gjeldende rett slik det følger av personopplysningsloven og EUs personvernforordning nr. 2016/679 (GDPR) som gjennomført i norsk rett. Når vi bruker uttrykk som “personopplysninger”, “behandling”, “behandlingsansvarlig” og “databehandling”, har disse samme meningsinnhold som fremsatt i personopplysningsloven.

OPPLYSNINGER VI HENTER INN
Når du kjøper varer og tjenester fra oss, behandler vi de personopplysningene du oppgir slik som navn og kontaktinformasjon (inkludert adresse, e-post og telefonnummer) og evt betalingsinformasjon. Denne informasjonen innhentes og behandles for at vi skal kunne yte varer og tjenester til deg.

Slike opplysninger behandles dels fordi det er nødvendig for å overholde en avtale med deg, og dels fordi det er nødvendig for å forfølge vår berettigede interesse i å kommunisere effektivt med deg slik at vi kan yte best mulig tjenester til våre kunder.

Selv om denne typen behandling ikke har grunnlag i ditt samtykke kan du alltid kontakte oss hvis du har spørsmål. Du kan også anmode at vi stanser behandlingen slik det er beskrevet under.

Direkte markedsføring med grunnlag i ditt samtykke: Hvis du har gitt ditt samtykke kan vi behandle din e-post adresse og telefonnummer slik at vi kan sende nyhetsbrev og markedsføringsmateriale som er spesifikt tilpasset deg. Vi kan da tilpasse våre tilbud til deg ut ifra opplysningene vi har, for eksempel dine tidligere kjøp.

LAGRING AV PERSONVERNOPPLYSNINGER
Vi lagrer dine personopplysninger på servere som er sikkert plassert innenfor EU/EØS-området. Fordi vi tar personvern alvorlig, overfører vi ikke dine personopplysninger utenfor EU/EØS, og alle våre kundebehandlere er underlagt streng taushetsplikt i relasjon til dine personopplysninger. Du kan anmode tilgang til og sletting av dine personopplysninger ved å kontakte oss slik det er beskrevet nedenfor.

RETTIGHETER
Du har rett, etter forespørsel, til innsyn i personopplysninger som vi til enhver tid lagrer eller behandler. Du har også rett til å få korrigert eventuelle feil i dine personopplysninger. Under visse omstendigheter har du også rett til å kreve begrensning av vår behandling av dine opplysninger eller anmode oss om å slette dine personopplysninger. Du kan til enhver tid trekke tilbake samtykke til vår behandling av dine personopplysninger (slik det er redegjort for over), uten at dette påvirker lovligheten av behandling basert på et samtykket før samtykket ble trukket tilbake.

Du kan rette en innsigelse mot vår behandling av dine personopplysninger, og når EUs forordning 2016/679 (GDPR) trer i kraft kan du be om å motta dine personopplysninger i et strukturert, vanlig og maskinleselig format slik at opplysningene lett kan overføres til deg eller en annen behandlingsansvarlig utnevnt av deg (dette er kjent som “dataportabilitet”).

Vi oppfordrer deg til å ta kontakt med oss dersom du har noen klager tilknyttet vår behandling av dine personopplysninger. Vennligst foreta anmodninger omhandlende disse spørsmålene slik det er redegjort for over i denne personvernerklæringen. Vi informerer også om at du etter loven har rett til å klage til Datatilsynet.

INFORMASJONSKAPSLER
Informasjon om dine besøk på https://bratlandeiendom.no eller adressene under https://bratlandeiendom.no, lagres i cookies (også kalt informasjonskapsler). Informasjonskapsler er en tekstfil som lagres på din harddisk. Den kan ikke benyttes til å identifisere deg, kun enheten du benytter.

Informasjonskapslene inneholder blant annet informasjon om hvilke sider du besøker, tidspunkt for besøket og hvilken nettleser versjon du bruker. Formålet med informasjonskapslene er markedsføring og for å bedre din brukeropplevelse. For eksempel kan informasjonen brukes for at vi skal vite hvilke sider på nettsiden som får mest besøk. Med disse erfaringene kan vi tilpasse nettsiden ved å gi mer informasjon om det brukerne ønsker. Informasjonen behandles kun av Bratland Eiendomsutvikling AS og blir ikke gitt videre til tredjeparter, med mindre det er nødvendig for en effektiv kommunikasjon og i tilfeller der tredjeparter er involvert ifm prosjekter og leveranser. Da vil du som kunde bli informert om dette.

Vi benytter både session-cookies, persistent cookies, og tilsvarende teknologier. Session-cookies er midlertidige og slettes når du lukker nettleseren. Persistent cookies er mer permanente og lagres på enheten din inntil de slettes. Persistent cookies slettes automatisk etter en stund, men fornyes hver gang du besøker nettsiden.

I nettleserens innstillinger kan du selv velge å akseptere eller avvise cookies. De fleste nettleserne aksepterer cookies automatisk. Her er linker til hvordan du kan endre cookies innstillinger for de mest brukte nettleserne:

Du kan lære mer om cookies og hvordan behandle de her på linken under. Her finner du også en guide om markedsføring og personvern. Link: http://www.youronlinechoices.com/nor/ I tillegg er det enkelte tredjeparts annonsenettverk, inkludert Google, som tillater brukerne å velge bort eller tilpasse preferanser knyttet til Internett-surfing:

Google Ads Settings

Facebook annonseinnstillinger

COOKIES
Når du bruker våre nettsider, samtykker du i at cookies lagres i din nettleser. Det er ikke noe problem å skru av cookies i nettleseren din og likevel bruke nettsidene. Dette kan imidlertid føre til noe begrenset funksjonalitet.

GOOGLE ANALYTICS
Det samles inn opplysninger om ditt besøk i henhold til Googles egne retningslinjer for bruk av Google Analytics. Dataene som samles inn lagres på Googles servere. Du kan lese mer om hvordan Google samler inn og beskytter data her:

Personvernregler og vilkår Google

Informasjonskapselen fra Google Analytics er innstilt til å slettes automatisk etter 14 måneder hvis du ikke returnerer til nettstedet. Det er mulig å reservere seg mot all registrering i Google Analytics ved å installere et tillegg i nettleseren:

Google Analytics Opt-out Browser Add-on

GOOGLE DISPLAYNETTVERKET
Informasjonskapselen for Google analytics medfører at tredjepartsleverandører, inkludert Google, kan vise målrettede annonser på diverse nettsider. Disse annonsene er da basert på hvilke nettsider du tidligere har besøkt. Det brukes ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Dette er også i henhold til Google sin personvernpolitikk. Ønsker du å reservere deg mot Google Displaynettverks informasjonskapsler kan du gjøre det her:

Google Ads Settings

FACEBOOK
Facebook cookies gir informasjon om samhandling med våre annonser og vårt nettsted. Resultater fra annonsekampanje måles ved hjelp av informasjonskapsler. Slike cookies bidrar til å levere annonser på enheter som brukes av samme person. Du kan reservere deg mot målrettede Facebook-annonser her:

Facebook annonseinnstillinger

KONTAKTSKJEMA
WordPress plugin Contact form 7 brukes i våre kontaktskjema. Opplysningene i kontaktskjema blir ikke lagret noe annet sted enn i innboksen til mottaker av kontaktskjemaet. Når du sender inn et kontaktskjema, vil informasjonen du legger inn altså vises i en epost hos mottaker. Dersom du ønsker å få slettet, rettet eller få innsyn i dine personopplysninger som er lagret hos oss kan du kontakte oss når som helst på smb@bratlandeiendom.no.

GOOGLE WEB FONTS
For en god brukeropplevelse bruker denne nettsiden web fonts levert av Google. Når du åpner en nettside laster din nettleser inn fontene i dennes cache. Dette for å vise fontene korrekt. For å gjøre dette må din nettleser etablere direkte kontakt til Google sine servere. Google blir da oppmerksom på at din nettside er åpnet via din IP adresse. Dersom din nettleser ikke støtter web fonts, vil en standard font fra din datamaskin bli brukt.


Hvis du har spørsmål angående denne personvernerklæringen eller personvern på våre nettsider kan du kontakte oss her: smb@bratland-eiendom.no