123 Main Street, New York, NY 10001

Arkitekt

Stein Morten Bratland | Daglig leder | Bratland Eiendomsutvikling
Stein Morten Bratland
Daglig leder

Bratland Eiendom

Hva kan vi hjelpe med?

Bratland Eiendomsutvikling har et team av dyktige arkitekter som kan hjelpe deg med å realisere dine drømmer om et nytt hjem eller bygg. Våre arkitekter har lang erfaring med å designe bygg som er både estetisk tiltalende og funksjonelle. Vi hjelper deg med alt fra planlegging til byggesøknad og utførelse. Vi har 22 dyktige ansatte fra alle relevante bransjer og påtar oss byggeoppdrag for både private og offentlige byggherrer.

Vi kan hjelpe deg med å designe et bygg som passer perfekt inn i området, samtidig som det passer dine ønsker og behov. Vi kan også hjelpe deg med å optimalisere energieffektiviteten i bygget ditt, samt å tilpasse det til lokale krav og forskrifter. Våre arkitekter er kjent for å være kreative, løsningsorienterte og å jobbe tett med kundene for å sikre at alle ønsker og behov blir ivaretatt. Vi har også en bred erfaring med å håndtere byggesaker og har ansvarsrett.

Kontakt oss i dag for å høre mer om hvordan vi kan hjelpe deg med ditt neste byggeprosjekt!

Arkitekt i Bergen

Er du på jakt etter å bygge drømmeboligen din eller ønsker å utvide eksisterende bygning? Vårt team av erfarne arkitekter og byggteknikker kan hjelpe deg med å realisere dine byggeplaner. Vi tilbyr en komplett tjeneste for byggesøknader og arkitekttegninger. Bratland Eiendomsutvikling sitt team av dyktige arkitekter har en bred kompetanse og erfaring innenfor arkitektur og byggeteknikk, og har jobbet med en rekke forskjellige prosjekter fra små til store. De har en god forståelse for materialer, konstruksjoner og bygningsfysikk, og kan hjelpe deg med å velge de beste løsningene for ditt prosjekt.

Bratland Eiendom

Spesialister på energi- og miljøvennlige bygg

Vi har arkitekter som er spesialister på energi- og miljøvennlige bygg, og kan hjelpe deg med å optimalisere energieffektiviteten og redusere dine energikostnader. Vi kan også hjelpe deg med å oppfylle kravene til universell utforming, slik at bygget ditt er tilgjengelig for alle.
Våre arkitekter jobber tett med deg for å forstå dine ønsker og behov, og vil lytte til dine ønsker og forslag for å skape et design som passer perfekt for deg. De vil også jobbe med deg for å sikre at prosjektet holder seg innenfor budsjettet ditt.

Kontakt en av våre dyktige arkitekter slik at ditt neste byggeprosjekt blir en suksess!