123 Main Street, New York, NY 10001

Tomteutvikling

Bratland-Eiendomsutvikling-ANSATT_01
Stein Morten Bratland
Daglig leder

Bratland Eiendom

Hva kan vi hjelpe med?

Ønsker du å utvikle eiendommen din eller å bygge ditt drømmehus? Bratland Eiendomsutvikling er et selskap som har spesialisert seg på eiendomsutvikling og tomter. Vi har et dedikert team av eksperter som vil hjelpe deg med å finne den perfekte tomten for ditt prosjekt, og deretter utføre alle nødvendige tiltak for å gjøre ditt drømmehus til virkelighet.

Vi tilbyr tjenester som omfatter alt fra å finne og kjøpe tomter, til å utarbeide byggeplaner og søke om byggetillatelser. Vi har et stort nettverk av samarbeidspartnere, inkludert arkitekter, rørleggere, elektrikere og entreprenører, som sikrer at ditt prosjekt blir utført av de beste fagfolkene i bransjen.

Vi har lang erfaring innen eiendomsutvikling og har gjennomført mange vellykkede prosjekter over hele landet. Vi er kjent for å levere høy kvalitet på prosjektene våre og å holde oss innenfor budsjettene. Vi tar også hensyn til miljøet i våre prosjekter og sørger for å følge de siste bygningsreglene.

Ønsker du å utvikle din eiendom eller bygge ditt drømmehus? Kontakt oss i dag så hjelper vi deg med å realisere dine drømmer!

Utvikling av tomter for grunneier

Visste du at du kan få bedre pris for en tomt dersom du allerede har tegnet inn et godkjent hus, enn om du forsøker å selge tomten som den er?

Er du grunneier som ønsker å selge tomter eller ønsker et samarbeid for utvikling av tomter er vi den rette aktør for deg. Vi har over 25 års erfaring med utvikling av tomter for bolighus. Prosessen med utvikling av tomter kan være svært forskjellig fra tomt til tomt, men en grundig vurdering av alle byggeregler rundt eiendom vil vi avklare. I tillegg lager vi tegninger med flotte 3D-illustrasjoner og topografi av tomten. Vi er også totalentreprenør på slike prosjekter og bistår med alt fra tegning til ferdig bygg!

Bratland Eiendom

Prosjektering og utvikling av tomter i alle størrelser

Vi opplever at alle eiendommer har et utviklingspotensial, og det er mange måter vi kan bidra for at du skal tjene mest mulig på din tomt. Vanligvis når Bratland Eiendomsutvikling blir engasjert til tomteutvikling inngår vi en kontrakt med kunden hvor vi forplikter oss til å dekke alle utviklingsutgifter mot retten til å kjøpe tomten til en forhåndsavtalt pris.

Dersom du er grunneier og ønsker å utvikle dine tomter er vi den perfekte samarbeidspartner for deg. Med bred kompetanse og over 25 års erfaring med utvikling av tomter bidrar vi med alt som trengs for å sikre en god og ryddig prosess:

Verdivurdering

Prosjektutvikling

Salgsprosessen