123 Main Street, New York, NY 10001

Tomteutvikling

Stein Morten Bratland | Daglig leder | Bratland Eiendomsutvikling
Stein Morten Bratland
Daglig leder

Bratland Eiendom

Har du en tomt eller for stor hage

Trenger du hjelp til eiendomsutvikling? 

Er du eieren av en stor hage eller tomt som du vurderer å fradele eller utvikle? Hos Bratland Eiendomsutvikling er vi eksperter på å transformere ubrukt eller underutnyttet land til lønnsomme eiendomsprosjekter. Vårt team av erfarne eiendomsutviklere og vårt omfattende nettverk av bransjepartnere står klare til å bistå med alt fra tomtedeling til fullført boligprosjekt. 

Din Partner i Eiendomsutvikling 

Som en aktør innen eiendomsutvikling i Bergen, forstår vi viktigheten av en skreddersydd tilnærming. Vi jobber nært med grunneiere for å utvikle bærekraftige prosjekter som ikke bare møter våre kunders drømmer, men også bidrar positivt til lokalsamfunnet. Vår tilnærming sikrer at vi er din ideelle partner i alle ledd av utviklingsprosessen, inkludert: 

  • Grundig vurdering av tomtens utviklingspotensial 
  • Navigering i fradelingsprosessen 
  • Håndtering av byggetillatelser og reguleringsspørsmål 
  • Overvåking av byggeprosessen med våre pålitelige entreprenører 
  • Realiser Drømmeprosjektet ditt med Våre Eksperter 

Har du spesifikke visjoner for eiendommen din? Enten det er drømmehuset, et leilighetskompleks eller kommersielle lokaler, kan vårt dyktige team hjelpe deg med å gjøre visjonen til virkelighet. Vi sørger for at hver detalj blir håndtert med presisjon, fra den første konseptualiseringen til den endelige konstruksjonen. 

Kontakt Oss for en Fremtidsrettet Eiendomsutvikling 

La oss sammen skape et levende og verdifullt miljø på din tomt eller hage. Kontakt Bratland Eiendomsutvikling i dag for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg med å maksimere potensialet til din eiendom. Besøk vår hjemmeside for mer informasjon og oppdag hvordan vi kan bringe din eiendomsverdi til nye høyder. 

Utvikling av tomter for grunneier

Visste du at du kan få bedre pris for en tomt dersom du allerede har tegnet inn et godkjent hus, enn om du forsøker å selge tomten som den er?

Er du grunneier som ønsker å selge tomter eller ønsker et samarbeid for utvikling av tomter er vi den rette aktør for deg. Vi har over 25 års erfaring med utvikling av tomter for bolighus. Prosessen med utvikling av tomter kan være svært forskjellig fra tomt til tomt, men en grundig vurdering av alle byggeregler rundt eiendom vil vi avklare. I tillegg lager vi tegninger med flotte 3D-illustrasjoner og topografi av tomten. Vi er også totalentreprenør på slike prosjekter og bistår med alt fra tegning til ferdig bygg!

Bratland Eiendom

Prosjektering og utvikling av tomter i alle størrelser

Vi opplever at alle eiendommer har et utviklingspotensial, og det er mange måter vi kan bidra for at du skal tjene mest mulig på din tomt. Vanligvis når Bratland Eiendomsutvikling blir engasjert til tomteutvikling inngår vi en kontrakt med kunden hvor vi forplikter oss til å dekke alle utviklingsutgifter mot retten til å kjøpe tomten til en forhåndsavtalt pris.

Dersom du er grunneier og ønsker å utvikle dine tomter er vi den perfekte samarbeidspartner for deg. Med bred kompetanse og over 25 års erfaring med utvikling av tomter bidrar vi med alt som trengs for å sikre en god og ryddig prosess:

Verdivurdering

Prosjektutvikling

Salgsprosessen