123 Main Street, New York, NY 10001

Totalentreprenør

Stein Morten Bratland | Daglig leder | Bratland Eiendomsutvikling
Stein Morten Bratland
Daglig leder

Bratland Eiendom

Hva kan vi hjelpe med?

Er du på utkikk etter en totalentreprenør for å fullføre ditt neste byggeprosjekt? Som sentralgodkjent totalentreprenør tilbyr Bratland Eiendomsutvikling en komplett tjeneste for å sikre at prosjektet ditt blir gjennomført på en profesjonell og effektiv måte.

Vårt team består av erfarne fagfolk med lang erfaring innen bygg og anlegg, og vi kan håndtere alt fra planlegging og design til bygging og ferdigstillelse. Derav vårt slagord; fra tegning til ferdig bygg!

Vi vet at byggeprosesser kan være overveldende for våre kunder. Bratland Eiendomsutvikling er derfor opptatt av å gi deg en god kundeopplevelse. I tillegg sørger vi for å holde deg informert om fremdriften i byggeprosjektet og svarer på eventuelle spørsmål du måtte ha. Som din samarbeidspartner jobber vi tett med deg for å forstå dine ønsker og behov, og sørger for at prosjektet ditt blir gjennomført til avtalt tid og innenfor ditt budsjettet.

Kontakt oss i dag for å diskutere ditt neste byggeprosjekt, og la oss hjelpe deg med å gjøre det til en suksess!

Hvorfor velge Bratland Eiendomsutvikling som din totalentreprenør?

Lang erfaring i bransjen

Leverer alltid kvalitet

Arbeid utført til avtalt tid og pris

Alle fagområder på én plass

Du får én kontaktperson
Vi gjør alt fra tegning til ferdig hus

Bratland Eiendom

Totalentreprenør i Bergen

Bratland Eiendomsutvikling har som totalentreprenør lang erfaring med å styre byggeprosesser. Vi utarbeider totalanbud fra tegninger til ferdig hus, og utfører det meste av arbeidet med egne arbeidere. I tillegg har vi samarbeid med andre håndverkerfag som rørleggere, elektrikere, malere og våtromsarbeider. Vi hjelper deg med alt innen:

Ønsker du å bruke en erfaren og dyktig totalentreprenør
til ditt neste byggeprosjekt? Kontakt oss i dag!

Lurer du på priser?

Hva koster en totalentreprenør?

Bratland Eiendomsutvikling bruker Norges beste og mest brukte kalkyleprogram til å utarbeide pristilbud til våre kunder. Pristilbudet er lett å tilpasse kundens ønsker, i tillegg blir tilbudet riktig og konkurransedyktig.

Vi kan også tilby gode priser på kjøkken og trapper direkte fra produsent. Våre trapper og kjøkken holder høy kvalitet og ligger betydelig lavere i pris sammenlignet med tilsvarende produkter i Norge.

Våre prosjektledere og sivilarkitekter står klar til en god start på dine byggeplaner. Kontakt oss i dag!

we are part of the family. all the way through.

Lorem ipsum dolor sit amet, conetur adiping elit Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

you are not alone

our professional services Include:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud.

Issues that may arise in family law