123 Main Street, New York, NY 10001

Trapper

Bratland-Eiendomsutvikling-ANSATT_04
Weronika Wasilewska
Jurist byggesakskonsulent

Bratland Eiendom

Hva kan vi hjelpe med?

Bratland Eiendomsutvikling har lang erfaring fra å levere og montere trapper, og vi sørger for at alle våre prosjekter utføres i henhold til de høyeste standarder for kvalitet og sikkerhet. Vi har et stort utvalg av trapper og vi jobber tett med deg for å sikre at trappen passer perfekt inn i ditt byggeprosjekt. Trappene våre er også tilgjengelige i et bredt utvalg av stiler, alt fra moderne og minimalistiske til klassiske og tradisjonelle. Med våre spesiallagde trapper tilbyr vi et bredt utvalg av finisher som lakk, beis, olje eller maling, og i utførelse i tre, glass, stål og stein.

Spesiallagde trapper

Med spesiallagde trapper fra Bratland Eiendomsutvikling kan du velge mellom et bredt utvalg av ulike trearter og eksotiske tresorter. I tillegg lager vi trapper av rustfritt stål, jern og stein. For oss er ingen trappeprosjekt for avansert – og vi liker en utfordring! Vi utfører trapper på betongkonstruksjoner, og finnes det ikke en konstruksjon kan vi lage den selv. Vi produserer altså alle trapper etter kundens individuelle bestilling.

Bratland Eiendom

Kvalitetstrapper

Bratland Eiendomsutvikling er opptatt av å levere kvalitetstrapper i alle slags materialer. Vår suksess bygger på fornøyde kunder, helt fra første samtale til gratis befaring, faglig veiledning og til slutt montering. Moderne teknologi benyttes under prosjektering og produksjon av trappene og spennende løsninger og design utgjør største fordeler med vårt firma.

På bestilling utfører vi både utvendige og innvendige trapper. Trappene blir laget på mål til kundens hus og vi har flere flotte spesialløsninger som glassrekkverk og LED-belysning. Takket være mulighetene for presis fresing og boring av kanaler for elektriske ledninger og LED-bånd, er vi i stand til å understreke karakteren av hver trapp og øke sikkerheten for bruken, samtidig gir det et moderne og flott uttrykk.